Vul uw postcode in en u wordt automatisch doorgestuurd naar de dichtbijzijnste vestiging.

Direct Contact

  • brand

    GRATIS BEZORGING IN HEEL NEDERLAND

    Vandaag voor 12:00 besteld, morgen gratis bij u bezorgd

  • brand

    DE BESTE AMBACHTELIJKE SLAGERS KWALITEIT

    Verse ingrediënten en alleen A-kwaliteit vlees en vis!

  • brand

    U KUNT ZO BEGINNEN MET BBQ-EN

    Wij regelen vis/vlees, gasbarbecue, luxe plastic bestek en borden, salades, sauzen en stokbrood!

  • brand

    WIJ HALEN ALLES GRATIS WEER OP!

    Ook na de bbq kunt u onbezorgd blijven genieten. Wij halen alles gratis weer bij u op!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Totaal: € 0,00

39 artikel(en)

blog
maandag 24 juli 2017 13:50:29 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen
Als je een BBQ-pakket bestelt bij ons, is deze compleet. Meer dan compleet. Want naast hoogwaardig vlees (en/of vis) verzorgen wij ook het bestek, borden, salades, stokbrood, een gas barbecue en sauzen. Toch op deze ‘dag van de mosterd’ een recept voor een heerlijke honingmosterdsaus.

Readmore
blog
maandag 17 juli 2017 19:38:25 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Het is een echt familiebedrijf, uw slager Ornee Bolier. Al sinds 1917 is deze mooi zaak gevestigd in Zierikzee waar sinds 2001 Johan Brouwer aan het roer staat. Met twee zoons van 9 die ook af en toe al meehelpen in de winkel, zou het zomaar kunnen dat het nog heel lang een familiebedrijf blijft.Ik mocht Johan een paar vragen stellen, waarvan ik de antwoorden, graag met jullie deel.

Readmore
blog
dinsdag 11 juli 2017 12:02:36 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Nu de vakantie in grote delen van het land is aangebroken, namen we een kijken over de grens. Wat leggen ze in andere landen op de BBQ?

Readmore
blog
maandag 29 mei 2017 12:36:41 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Dit is typisch een gevalletje van de gulden middenweg voor de meeste stellen. Echt vlees voor de mannen en wat groenten voor de vrouwen. Dit maakt het tot een ideale spies waar niemand niet blij van kan worden… Smakelijk!

Readmore
blog
vrijdag 19 mei 2017 09:31:37 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Deze keer is het tijd voor een uitgebreid gesprek met Michel Kokkelkoren, een gepassioneerd slager die nog dagelijks geniet van zijn werk. Wat maakt voor hem het werk zo mooi en wat is zijn favoriete stuk vlees? Lees snel verder…

Readmore
blog
vrijdag 19 mei 2017 09:24:19 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Sinds 2011 is Ron Grooten, samen met zijn vrouw, eigenaar van een slagerij in Klimmen. Deze maand vertelt hij waarom hij uiteindelijk voor het slagersvak gekozen heeften welk stuk vlees bij hem op de barbecue nooit ontbreekt.”

Readmore
blog
vrijdag 19 mei 2017 09:23:15 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Waar gewerkt wordt… wordt geknoeid…Hoe verwijder je vlekken van een barbecuesausje uit je kleding?

Readmore
blog
maandag 8 mei 2017 11:44:46 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Het stylen van je barbecuefeest...

Maak van jouw grillfeest een extra groot succes met deze originele styling tips. Het zit hem vaak in de kleine dingen, maar ze zullen je gasten gegarandeerd opvallen. Enige ‘risico’: dit zal niet het laatste barbecuefeestje worden dat je mag organiseren…. 

Readmore
blog
maandag 1 mei 2017 13:25:54 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Nederland staat vandaag stil bij de vrijheid die we gekregen hebben, nadat we haar 5 jaar kwijt waren. En over vrijheid gesproken, wat voelt voor jullie als vrijheid? Of wat werkt voor jullie bevrijdend?

Readmore
blog
maandag 1 mei 2017 13:23:24 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Het is deze week ‘nationale kaasweek’, dus daarom een heerlijk recept voor op de barbecue met kaas&hellip

Readmore
blog
zondag 23 april 2017 12:11:32 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Als het mooi weer is (en ook als het een beetje mooi weer is…), is niks fijner dan een heerlijke barbecueavond! Maar wat nou als je niet in de luxe positie bent, dat je een tuin hebt? Je kunt je natuurlijk laten uitnodigen bij vrienden die wel een tuin hebben, maar mocht je wel een balkon hebben, kan ook jij een heerlijke barbecueavond organiseren.

Readmore
blog
vrijdag 21 april 2017 07:40:33 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Deze maand stel ik jullie graag voor aan Ron van den Broek, een van de aangesloten slagers bij Barbecuecompleet. Hij zit al ruim 41 jaar in het slagersvak en heeft genoeg ervaring om mij en jullie wat goede tips te geven…

Readmore
blog
zondag 9 april 2017 22:17:43 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Natuurlijk weet ik ook wel dat een glaasje teveel niet de beste keuze is voor je gezondheid, maar toch is dit een bericht dat ik even wilde delen. Want wijn stimuleert je hersenactiviteit blijkbaar méér dan het oplossen van hogere wiskunde.

Readmore
blog
woensdag 5 april 2017 10:25:24 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Een 'oergerecht' van de barbecue, heerlijke spareribs! Zie hieronder het recept en kijk uit dat je je vingers er niet bij opeet ;)

Het kost wat tijd, maar als je heerlijk in de zon staat, met een muziekje op de achtergrond en omringd door vrienden is dat alleen maar een feest!

Readmore
blog
zondag 26 maart 2017 04:16:16 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Als je fruit wil grillen op de BBQ is het verstandig om de stukken fruit zo kort mogelijk van tevoren te snijden om uitdrogen te voorkomen. De BBQ hoeft niet meer gloeiend heet te zijn.

Readmore
blog
zondag 26 maart 2017 04:13:45 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Het kookboek SmokeyGoodness van JordAlthuizen, waarin alle aspecten van de Amerikaanse barbecuecultuur worden behandeld, is in november uitgeroepen tot Kookboek van het jaar 2016.

Readmore
blog
maandag 20 maart 2017 08:34:30 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Vandaag is het nationale pannenkoekendag. Een mooi moment om de pannenkoek eens extra in de schijnwerpers te zetten. Want wist je dat je pannenkoeken ook heel goed kunt bakken op de BBQ en er genoeg heerlijke variaties zijn? Lekker en simpel en met kinderen een gegarandeerde hit.

Readmore
blog
maandag 20 maart 2017 08:29:17 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Wil je vanaf nu echt een keer serieus gaan barbecueën dan zorg je dat je goed voorbereid bent. Zo sta je vol vertrouwen in de achtertuin zonder stress. Hieronder volgt een lijst met 7 dingen die iedereen moet hebben om goed te kunnen barbecueën

Readmore
blog
maandag 20 maart 2017 08:27:48 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Deze maand stel ik jullie graag voor aan Wouter Irik, een van de aangesloten slagers bij Barbecuecompleet en sinds juni 2016 trotse eigenaar van Slagerij Wouter Irik in Callantsoog. Zo deelt hij onder andere zijn favoriete barbecuemuziek en hij heeft een hele goede tip… Lees snel verder.

Readmore
blog
dinsdag 28 februari 2017 14:40:30 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Nadat de barbecue de hele winter in de schuur heeft gestaan ziet hij er waarschijnlijk niet op zijn best uit. Volg daarom dit stappenplan voordat je het barbecueseizoen officieel aftrapt. Het betreft algemene richtlijnen voor alle soorten barbecues, dus lees vooraf ook altijd de gebruiksaanwijzing om te controleren of er bepaalde producten zijn die je beter niet kunt gebruiken.

Readmore
blog
maandag 27 februari 2017 11:23:37 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Daar gaat het tegenwoordig om, ook niet gek als je ziet wat mensen tegenwoordig allemaal ‘moeten’, of vooral vinden dat ze moeten. Er zijn zoveel prikkels, zoveel uitdagingen, zoveel dingen die allemaal mogelijk zijn.

Zoveel dingen ook vooral die leuker zijn dan de afwas doen (dus een afwasmachine) dan boodschappen doen (dus bezorgservice) en dan stofzuigen (dus een robotstofzuiger)

Readmore
blog
dinsdag 21 februari 2017 08:57:07 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Zelf hou ik er niet zo van. Wel van gehakt hoor! Maar niet van de vaste dagen voor bepaalde gerechten. Ik bepaal bijna altijd op de dag zelf wat we gaan eten, dan kies ik iets waar ik die dag echt zin in heb. Nadeel: soms weet ik het niet en dan loop ik gerust een uur te dwalen in de supermarkt en ligt de kar vol met potentiele gerechten voor die avond. Daarom voor vanavond, gehakt! Want dat ‘hoort’ op woensdag. En om het gehakt wat extra smaak te geven, kies ik voor een zelfgemaakte kruidenmix. Je hebt er wel wat voor nodig, maar het resultaat mag er zijn!

Readmore
blog
maandag 20 februari 2017 11:53:14 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Half Nederland ligt deze zondag met een kater op bed. Of laat het een kwart zijn. Het andere kwart staat nu weer in de kroeg, Carnaval is tenslotte maar een keer per jaar…  Voor diegene die nu wel behoefte hebben aan tips hoe je de dag door moet komen. Hier komen ze!

Readmore
blog
maandag 20 februari 2017 11:50:09 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

En bijna ‘mogen’ we weer of moeten we vluchten. Hangt ervan af of je in het pro- of tegencarnaval kamp zit.

Vorig jaar heb ik in ieder geval mijn mooiste carnaval ooit beleefd. Niet in Oeteldonk of Kielegat, maar in Rio de Janeiro. De verschillen tussen hier en daar?

Readmore
blog
vrijdag 17 februari 2017 08:26:55 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Morgen ben ik jarig! En vandaag sta in de keuken. Taarten bakken (leuk!) en wat kleine hapjes voor de borrel.

Het is toch geen winterbarbecue geworden, maar wat het hier altijd goed doet, is mijn couscous-salade. In de zomer serveer ik hem naast de barbecue en op mijn verjaardag als hoofdgerecht met wat brood erbij.

Moeilijk? Nee, helemaal niet. Daarom is deze salade hier ook favoriet. 

Readmore
blog
vrijdag 17 februari 2017 08:23:41 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Oke, het is weliswaar heel voorzichtig, maar het is een begin. De vrieskou heeft ons land verlaten, de thermometer raakt soms – heel voorzichtig – het 15 graden streepje aan en ik heb mijn dikke wintertruien weer iets verder de kast ingeduwd in de hoop dat ze niet meer nodig zijn dit jaar. Ik heb zin in de lente, ik ben er klaar voor! Hoe zit dat bij jullie? En waaraan merken jullie dat de lente gaat beginnen? Ik deel je graag mijn top 3 lentegevoelens en ik ben benieuwd naar die van jullie!

Readmore
blog
vrijdag 17 februari 2017 08:20:37 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Jullie zijn al even samen, jij en je tuin. Je stopt liefde, tijd en energie in de relatie, de tuin geeft glanzend blad, weelderige bloesem en geurende bloemen terug. Maar de laatste paar maanden lijkt de passie een beetje in het slop geraakt. Jij zit vooral binnen en je buitenruimte oogt wat verlaten, kaal en sipjes. Wat nu? Verras elkaar op Valentuinsdag!

Readmore
blog
vrijdag 10 februari 2017 10:54:07 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

En wat zijn jullie plannen dit weekend? Lekker ‘coconnen’ op de bank, de stad in of met vrienden gezellig spelletjes spelen? Ik hou van alle opties, maar kies er dit weekend voor om even rustig op de bank te zitten.

Readmore
blog
donderdag 9 februari 2017 13:21:22 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Elk jaar verzamelen de radiodj’s Coen en Sander de meest vreemde namen die in Nederland gebruikt worden. De bekende ‘schaamnamen’. Al tien jaar wordt deze lijst nauwkeurig bijgehouden en dit is de top 10 uit 2016. 

Kennen jullie ook iemand met een naam die in dit lijstje thuishoort? 
Het is vandaag ‘Get a different name day’ dus wellicht kun je ze tippen…. 

Readmore
blog
donderdag 9 februari 2017 13:20:07 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Het is maandag, de nieuwe werkweek is weer begonnen. En het schijnt dat we die week het beste kunnen starten met een goeie grap.

Lachen is gezond, dat weten we allemaal. Maar wist je ook dat collega’s die samen kunnen lachen, over het algemeen harder werken?

Dat heeft een nieuw onderzoek aangetoond van Daisy van Dessel, een studente uit België die voor haar onderzoek ruim 300 werknemers in verschillende sectoren heeft ondervraagd.

Readmore
blog
donderdag 9 februari 2017 13:16:24 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Stel, je bent op vakantie in Zuid-Afrika en wordt uitgenodigd voor een echte Zuid-Afrikaanse braai. Altijd doen! Maar bereid je wel even voor. Met deze do’s en don’ts kan het niet misgaan.

Readmore
blog
donderdag 9 februari 2017 13:14:38 Europe/Amsterdam By Dennis Morren Opmerkingen

Het mag vandaag in Nederland dan ‘warme truiendag’ zijn, in Zuid-Afrika is het hartje zomer. De gemiddelde temperatuur ligt er rond de 30 graden. En ze doen er niks liever dan ‘braaien’, ons barbecueën. Maar toch zijn er een aantal verschillen tussen de braai en de barbecue. Weten welke? Lees dan vooral verder. 

Readmore
blog
maandag 6 februari 2017 15:34:35 Europe/Amsterdam By Chef BBQCompleet Opmerkingen

Het is begin februari en het enige waar ik de afgelopen tijd over nagedacht heb: Heerlijke zomeravonden, zon, vakantie, zomerse drankjes en barbecueën. En nee, ik was helaas niet op vakantie in een warm tropisch oord. Ik zat gewoon hier achter mijn computer in ijskoud Nederland.

Readmore
blog
donderdag 28 juli 2016 08:28:52 Europe/Amsterdam By Chef BBQCompleet 0 Opmerkingen

Er is altijd wel een reden voor een buurtfeestje met een buurt BBQ. Een leuk moment om jouw buren beter te leren kennen en zij jou. En wat is dan leuker dan de burendag af te sluiten met een BBQ met het lekkerste BBQ vlees! Lees hieronder de 7 gouden tips hoe jij de leukste burendag met een buurt-BBQ organiseert.

Readmore
blog
donderdag 28 juli 2016 08:27:07 Europe/Amsterdam By Chef BBQCompleet Opmerkingen

Organiseer je een bedrijfsfeest of een bedrijfsetentje? Ga dan BBQ-en met je collega’s! Denk bijvoorbeeld eens aan een Winter BBQ in hartje winter. Of aan een Zomer-BBQ als het volop zomer is. Ook op een ander moment van het jaar is BBQ-en met je collega’s een leuk idee.

Readmore
blog
dinsdag 17 mei 2016 22:19:56 Europe/Amsterdam By Chef BBQCompleet 1 Opmerkingen

Gezond barbecuen, de meeste mensen denken dat dit een onmogelijke opgave zou zijn. Dit komt omdat de meeste denken dat er vanwege de vele lekkernijen die op tafel komen te staan allemaal ongezond zijn... Toch is het zeker mogelijk om lekker gezond te bbqén. Barbecuecompleet geeft je tips om die gezonde barbecue zelf waar te maken.

Readmore
blog
woensdag 1 oktober 2014 02:33:02 Europe/Amsterdam By Chef BBQCompleet 0 Opmerkingen

Om jouw BBQ te perfectioneren is het zaak de juiste BBQ kruiden toe te passen. Dit zorgt er namelijk voor dat jouw gerechten, of het nou vlees is of vis,  nóg lekkerder zullen smaken.

 

Readmore
blog
woensdag 1 oktober 2014 02:31:45 Europe/Amsterdam By Chef BBQCompleet 0 Opmerkingen

Gezellig barbecueën met jouw vrienden, familie of collega’s of de gehele buurt. U wilt natuurlijk laten zien hoe goed u kunt barbecueen of grillen, of je laat het juist iemand anders doen! Maakt niet uit het belangrijkste is dat het veilig gebeurt. Hieronder 10 tips om de barbecue veilig te laten verlopen.

Readmore
blog
woensdag 1 oktober 2014 02:28:18 Europe/Amsterdam By Chef BBQCompleet Opmerkingen

Waarom komt ons echte ambachtelijke vlees vandaan, neem een kijkje in onze ambachtelijke keuken en laat je verrassen door de slagers kwaliteit die wij bieden.

Readmore

39 artikel(en)