Het is begin februari en het enige waar ik de afgelopen tijd over nagedacht heb: Heerlijke zomeravonden, zon, vakantie, zomerse drankjes en barbecueën. En nee, ik was helaas niet op vakantie in een warm tropisch oord. Ik zat gewoon hier achter mijn computer in ijskoud Nederland.

Waarom denk je dan aan zomeravonden, zon, vakantie, zomerse drankjes en barbecueën?
Nou, omdat ik sinds kort ‘gebombardeerd’ ben tot barbecuemeisje.
En wat is dat dan, een barbecuemeisje? En wie is dat barbecuemeisje eigenlijk?
Ik ben Fleur, 30 jaar, samenwonend in Utrecht met vriend en twee lieve kindjes van 4 en 1 jaar. Gek op schrijven, voetbal, en zomeravonden, zon, vakantie, zomerse drankjes en barbecueën.
Al hoewel, zelf hoef ik niet zo nodig te barbecueën. Ik laat dat liever aan de mannen over en dan eet ik daarna graag mee. Ik ben niet traditioneel ingesteld, maar ik vind het wel prima zo.
Laat die mannen lekker doen waar ze - denken - heel goed in te zijn en laat ons vrouwen heerlijk met dat zomerse drankje toekijken. 

Maar goed, wat ga je dan doen?

Al is het pas februari, de lente komt eraan en daarom neem ik jullie graag mee in de wondere wereld van zomeravonden, zon, vakantie, zomerse drankjes en barbecueën. Want wie kijkt daar niet stiekem al naar uit?
Ik ga op zoek naar alles wat je nodig hebt voor die perfecte zomeravond, ik ga bloggen, vloggen, tips en recepten delen. Alles zodat jullie straks ‘zomeravond-proof’ zijn.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief en volg ons op Facebook.

Ik heb er zin in!


Een volgende keer zal ik met jullie mijn top 3 lentegevoelens delen. En dan ben ik uiteraard ook heel benieuwd naar die van jullie.