Organiseer je een bedrijfsfeest of een bedrijfsetentje? Ga dan BBQ-en met je collega’s! Denk bijvoorbeeld eens aan een Winter BBQ in hartje winter. Of aan een Zomer-BBQ als het volop zomer is. Ook op een ander moment van het jaar is BBQ-en met je collega’s een leuk idee.

 

Eigenlijk kan BBQ-en met je collega’s altijd en wel om deze 4 redenen

  1. Met z’n allen eten bereiden verbindt! Met een groepje collega’s om een BBQ staan en met z’n allen het eten bereiden zorgt namelijk voor een groepsgevoel.
  2. Lekker makkelijk: een complete BBQ is makkelijk en snel geregeld bij www.barbecuecompleet.nl. Alles wordt bezorgd op jouw (feest)locatie en de afwas wordt weer opgehaald. 
  3. Voor ieder wat wils: of je nu vegetariër bent of juist een visliefhebber, of je zet je tanden liever in een heerlijke gemarineerde Argentijnse steak, er is voor ieder wat wils. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een à la carte bedrijfsdiner. Met een BBQ kan iedereen kiezen wat hij lekker vindt en net zoveel eten wat hij wilt.
  4. Het past in elk programma: BBQ-en is eenvoudig te organiseren in elk programma. Bijvoorbeeld:
  • een sportieve teambuilding-activiteit met als afsluiter een BBQ
  • een vergadering met daarna een borrel en een BBQ
  • een bedrijfs-BBQ en daarna een bedrijfsfeest
  • een zakelijke meeting in de ochtend met een BBQ als lunch
  • een winterbarbecue als kerstdiner of eindejaarsdiner
  • een bedrijfsbarbecue tijdens een opening, jubileum of gewoon zomaar…

 

Zo makkelijk mogelijk bestellen

Maar dan komt de volgende stap: waar bestel je een complete BBQ? Bij www.barbecuecompleet.nl zorgen wij voor een top BBQ en kun je complete BBQ Pakketten bestellen. Er zijn 6 BBQ pakketten waar je uit kunt kiezen, zoals ambachtelijke BBQ vleespakketten, een BBQ vispakket, een vegetarisch BBQ pakket en een feestelijk BBQ pakket voor kinderen. Alle BBQ pakketten zijn inclusief sauzen, salades, stokbrood, servies, bestek en een gas BBQ. Als je vandaag vóór 12 uur bestelt dan heb je het overmorgen gratis bij je bezorgd. En het leuke is: de afwas halen wij ook weer op!

 

Ga eens op een bijzondere plek BBQ-en

Natuurlijk kun je de BBQ organiseren bij jou op kantoor, op een feestlocatie of thuis bij een collega. Maar heb je al eens gedacht aan BBQ-en in een stadspark of op het strand? Of BBQ-en op een veldje aan de waterkant? Ook zijn er diverse picknickplaatsen in Nederland waar je kunt BBQ-en. Informeer bij de gemeente, waar je een BBQ wilt organiseren, op welke openbare plaatsen dit is toegestaan. Organiseer je een bedrijfsfeest? Dan is een barbecue vaak erg gewild, omdat mensen tijdens het BBQ-en lekker met elkaar kunnen kletsen.

 

Heb jij al eens gebarbecued met je collega’s? Deel je ervaringen eens!